• Посилання скопійовано

Кому з випускників ВНЗ виплатять одноразову допомогу?

Молодші спеціалісти, бакалаври, магістри галузі знань «01Освіта/Педагогіка» мають право на одноразову допомогу у разі укладання договорів про роботу на посадах педагогічних працівників у закладах загальної середньої та профосвіти

Кому з випускників ВНЗ виплатять одноразову допомогу?

Уряд постановою від 10.07.2019 р. №597 врегулював питання виплати одноразової адресної грошової допомоги випускникам закладів вищої освіти, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, ступінь молодшого бакалавра, бакалавра або магістра спеціальностей галузі знань «01Освіта/Педагогіка», або ступінь бакалавра, магістра іншої спеціальності і галузі знань та уклали на строк не менш як три роки договір про роботу на посадах педагогічних працівників у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти.

Зазначеним актом напрями та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у закладах вищої освіти, приведено у відповідність до переліку галузей знань і спеціальностей, що розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту».

Прийняття постанови Кабінету Міністрів України сприятиме стимулюванню до роботи на посадах педагогічних працівників у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»