• Посилання скопійовано

Кабмін схвалив безвіз з Домініканою

На острів Домініка українцям можна приїжджати без візи на три місяці

Кабмін схвалив безвіз з Домініканою

Кабінет міністрів України схвалив угоду з урядом Співдружності Домініки про скасування візових вимог. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду 14 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

Згідно з документом, громадяни держав сторін угоди, в'їжджають, перебувають, перетинають територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

У той же час, якщо громадяни держав-підписантів мають намір в'їхати на строк понад 90 днів, незалежно від мети поїздки, то вони повинні отримати візу, яка оформляється без сплати збору, у дипломатичному представництві або консульстві держави іншої сторони перед в'їздом на її територію.

Нагадаємо, на початку червня Кабінет міністрів України схвалив проект угоди про безвізовий режим з Домінікою. Домініка (Співдружність Домініки) – держава на однойменному острові з групи Малих Антильських (Навітряних) островів у Карибському морі.

Відзначимо, у 2018 році вступив в силу безвізовий режим між Україною та Антигуа і Барбуда, яка також знаходиться в Карибському басейні. Українці з діючими проїзними документами можуть перебувати в цій країні без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»