• Посилання скопійовано

Держбюджет на 2020 рік мають розглянути до 20 вересня, - Разумков

Голова ВРУ Дмитро Разумков заявив, що Парламент розгляне проект держбюджету на 2020 рік на пленарному тижні з 17 до 20 вересня

Держбюджет на 2020 рік мають розглянути до 20 вересня, - Разумков

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков заявив, що парламент розгляне проект державного бюджету на 2020 рік на пленарному тижні з 17 по 20 вересня. Про це він сказав у ході засідання погоджувальної ради парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Загалом на тому пленарному тижні планується розглянути 38 питань.

"На пленарному тижні з 17 по 20 вересня планується розглянунути ще 38 питань. Зокрема, проект Державного бюджету на 2020 рік... Нагадую ще раз, що Кабмін повинен внести проекту бюджету до 15 вересня. Я сподіваюсь, це буде плідна ефективна робота", - зазначив спікер ВР.

***

Читайте також: До 15 вересня Уряд має внести проект держбюджету на 2020 рік до ВРУ 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»