• Посилання скопійовано

Комітет з соцполітики ВРУ «за» перегляд рівня прожиткового мінімуму

За результатами обговорення декількох законопроектів щодо розміру прожиткового мінімуму Комітет рекомендував включити їх до порядку денного другої сесії ВРУ

Комітет з соцполітики ВРУ «за» перегляд рівня прожиткового мінімуму

Верховна Рада України повідомляє, що на засіданні Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів народними депутатами України – членами Комітету спільно із запрошеними представниками центральних органів виконавчої влади, об’єднань профспілок та організацій роботодавців, громадськості розглянуто низку законопроектів, спрямованих на законодавче врегулювання питань формування прожиткового мінімуму з метою забезпечення належного соціального захисту населення країни. Зокрема, це такі проекти:

За результатами обговорення вказаних законопроектів Комітетом прийнято рішення рекомендувати парламенту включити їх до порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Крім того, Комітетом вирішено ініціювати проведення парламентських слухань з обговорення основних проблем формування прожиткового мінімуму, відповідності його затвердженого розміру реальним потребам сучасної людини з метою напрацювання дієвих рекомендацій щодо координації державної соціальної політики в напрямку забезпечення конституційного права громадян на достатній життєвий рівень.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»