• Посилання скопійовано

Уряд розпочав скорочення держапарату у сфері юстиції

Кількість головних територіальних управлінь Мін'юсту скоротили з 27 до 8

Уряд розпочав скорочення держапарату у сфері юстиції

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що почалося скорочення державного апарату у сфері юстиції. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, кількість головних теруправлінь скоротили з 27 до 8.

«Почали скорочення держапарату у сфері юстиції. Скоротили з 27 до 8 кількість Головних терруправлений... Головна логіка – це підвищення керованості та зменшення кількості керівників», – заявив прем'єр-міністр.

Крім того, в Уряді планують завершити переговори про транзит газу з Російською Федерацією до 2020 року.

Нагадаємо, 8 жовтня міністр юстиції України Денис Малюська анонсував скорочення повноважень Міністерства. Він зазначив, що відомство разом з Кабінетом міністрів планує переробити нормотворчу функцію органів влади.

Раніше голова уряду Олексій Гончарук анонсував, що Кабмін має намір уніфікувати вимоги до оформлення юридичних документів і скасувати застарілі функції Міністерства юстиції.

Також нагадаємо, що Україна і Сполучені Штати Америки будуть поглиблювати співпраця у сфері юстиції. Тимчасово повірений у справах Посольства США в Україні Вільям Тейлор зазначив, що головна мета підтримки США реформ у сфері юстиції в Україні – забезпечення верховенства права в Україні.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»