• Посилання скопійовано

Уряд затвердив положення та склад Координаційної ради з питань розвитку мікробізнесу

28 жовтня Уряд на своєму виїзному засіданні у Маріуполі Донецької області затвердив положення та склад Координаційної ради з питань розвитку мікробізнесу

Уряд затвердив положення та склад Координаційної ради з питань розвитку мікробізнесу

Як розповіли у Кабміні, 28 жовтня Уряд на своєму виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області прийняв низку важливих рішень.

На виконання Указу Президента України від 17 жовтня Уряд затвердив положення про Координаційну раду з питань розвитку мікропідприємництва. Мета діяльності ради – покращення умов для розвитку підприємництва, зокрема роботи фізичних осіб-підприємців (ФОП).

Кабінет Міністрів України також вдосконалив процедуру відбору майбутніх чиновників. Відтепер тестування кандидатів на посади буде проводитися в Центрі оцінювання Національного агентства України з питань державної служби, що означає більш зручне та організоване тестування для усіх учасників, а також зменшить витрати часу конкурсних комісій та покращить прозорість оцінки результатів кандидатів.

***

Читайте також:

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»