• Посилання скопійовано

Уряд вдосконалив порядок захисту персональних даних під час верифікації

Кабмін продовжує вдосконалювати нормативну базу в сфері верифікації

Уряд вдосконалив порядок захисту персональних даних під час верифікації

Міністерство фінансів України розповідає, що Уряд вніс зміни до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо здійснення верифікації та моніторингу державних виплат. Постанову прийнято на виконання нового Закону України «Про верифікацію та моніторинг державних виплат» та з метою приведення у відповідність до нього чинних актів Уряду з питань верифікації.

Нові положення зокрема:

  • відображають особливості формування рекомендацій під час здійснення превентивної верифікації, що у подальшому дозволить застосовувати саме цей вид верифікації;
  • вдосконалюють Порядок обробки та захисту персональних даних під час здійснення верифікації, що дозволить належним чином забезпечити захист цих даних;
  • приводять у відповідність термінологію та положення до Закону України «Про верифікацію та моніторинг державних виплат».

Реалізація нових положень сприятиме удосконаленню нормативно-правової бази, що регулює здійснення верифікації та моніторингу державних виплат. Формування якісної нормативної бази для проведення верифікації державних виплат дозволить підвищити результативність роботи у цій сфері та заощадити бюджетні ресурси.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»