• Посилання скопійовано

ОСББ поділять на частини між власниками

Участь усіх мешканців в ОСББ зроблять обов'язковою

Про це повідомила представник Міжнародної фінансової корпорації IFC Софія Лінн.
За її словами, розроблена спільно з Міністерством регіонального розвитку концепція зробить виконання рішень ОСББ обов'язковим та прозорим.
Новими правилами для кожного власника багатоквартирних будинків передбачається запровадити відповідальність перед організацією, пропорційну до їхньої частки у загальній власності. Для цього юристи компанії «Baker&McKenzie» визначать частку кожного з них у загальній власності.
Крім того, на сьогодні жоден банк ще не видав кредит під потреби ОСББ, оскільки ця організація не розглядалася як юрособа. Передбачається, що нове законодавство про ОСББ допоможе усунути цю прогалину.

Джерело: Фіногляд

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»