• Посилання скопійовано

Зеленський анонсував іпотеки для населення під 10%

Президент заявив, що цього тижня Уряд та НБУ презентують програму іпотек для населення зі ставкою приблизно 10%

Зеленський анонсував іпотеки для населення під 10%

Економічна правда розповідає, що президент Володимир Зеленський, заявив, що на цьому тижні уряд та НБУ презентують програму іпотек для населення зі ставкою близько 10%, а також програми кредитів для малого бізнесу.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

«На цьому тижні уряд та НБУ мають презентувати дві важливі програми. Перша – це іпотека для населення за ставкою близько 10%.

Друга – це кредити малому бізнесу за низькою ставкою для виплати заробітних плат своїм працівникам», – заявив президент.

Також Зеленський привітав рішення Нацбанку про зниження облікової ставки, та очікує на зменшення ставок по депозитам від банків.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»