• Посилання скопійовано

У Мін'юсті зареєстровані нові нормативні акти щодо звітності КОРО

Оновлено Положення про форму та зміст розрахункових документів, Порядок подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форми № ЗВР-1 та Інструкцію щодо його заповнення

У Мін'юсті зареєстровані нові нормативні акти щодо звітності КОРО

Міністерство юстиції  повідомило, що 11 лютого зареєстровано наказ Мінфіну від 21 січня  2016 року № 13, яким затверджено:

 - Положення про форму та зміст розрахункових документів,

 - Порядок подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форми № ЗВР-1 Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок);

 - Інструкцію щодо заповнення Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за формою № ЗВР-1.

Текст наказу поки що не оприлюднений. Про його публікацію повідомимо додатково.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»