• Посилання скопійовано

З якого періоду "єдинники" зобов'язані застосовувати РРО під час реалізації технічно складних побутових товарів

Постанова №231 набере чинності 8 травня 2017 року. Отже, саме з цієї дати й слід застосовувати РРО підприємцям-"єдинникам", які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту

З якого періоду "єдинники" зобов'язані застосовувати РРО під час реалізації технічно складних побутових товарів

ДФС у Дніпропетровській області роз'яснила, що норми, передбачені п. 296.10 ПКУ та п. 6 ст. 9 Закону №265 у частині застосування РРО підприємцями – платниками єдиного податку, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, будуть застосовуватися з дати набрання чинності нормативно-правового акта, яким буде затверджено перелік таких побутових товарів. Аналогічне роз'яснення розміщене у підкатегорії 109.02 ресурсу "ЗІР".

Нещодавно Кабмін затвердив цей перелік постановою від 16.03.2017 р. №231, про що ми повідомляли тут>>

Ознайомитись з переліком можна тут>> 

Постанова №231 набере чинності 8 травня 2017 року. Отже, саме з цієї дати й слід застосовувати РРО підприємцям-"єдинникам", які  здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»