• Посилання скопійовано

Обов’язкові РРО для ФОП - «єдинників» збираються перенести на 2022 рік

Голови фракцій і груп дійшли згоди про відтермінування обов‘язкового запровадження РРО для ФОП до 01.01.2022 року

Обов’язкові РРО для ФОП - «єдинників» збираються перенести на 2022 рік

Верховна рада відтермінує запровадження касових апаратів для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування на один рік. Відповідний законопроект має бути зареєстрований у парламенті сьогодні

Про це заявив глава ВР Дмитро Разумков під час засідання парламенту, - передає РБК-Україна.

"Була прийнята одноголосна позиція, щоб відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік - до 1.01.2022 року. Це консолідована позиція усіх фракцій та груп. Сьогодні повинен бути зареєстрований цей законопроект", - зазначив спікер парламенту.

За його словами, розгляд проекту має відбутися у середу, 4 листопада.

"Завтра буде дано доручення комітету його невідкладно розглянути. Ніхто не буде заперечувати, якщо завтра ми його розглянемо. Сподіваюсь, він буде підтриманий за основу і в цілому", - заявив Разумков.

Нагадаємо, в Києві влаштували протести біля Верховної ради, а також біля Конституційного суду. Поліція посилила заходи безпеки.

Під будівлю парламенту вийшли на протест підприємці. Вони виступають за зменшення фінансового навантаження на малий і середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

***

Читайте також: Відтермінування застосування РРО для ФОП-«єдинників»: з'явився текст законопроєкту!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»