• Посилання скопійовано

Визначення «Інтернет торгівля», «Пересувний»: коли та яке вписувати у заяву за ф. №1-ПРРО?

Відповідний тип ПРРО операцій «Інтернет торгівля», «Стаціонарний», «Пересувний», «Каса самообслуговування» слід зазначати у розділі 4 заяви за формою №1-ПРРО

Визначення «Інтернет торгівля», «Пересувний»: коли та яке вписувати у заяву за ф. №1-ПРРО?

ДПС у Черкаській області інформує, що з метою заповнення розділу 4 «Дані щодо ПРРО» заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. №1-ПРРО (далі – Заява за ф. №1-ПРРО), форма якої затверджена наказом Мінфіна від 23.06.2020 р. №317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547», поняття тип програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО):

  • «Інтернет торгівля» означає, що такий ПРРО встановлений на конкретну господарську одиницю і використовується за адресою, зазначеною в реєстраційній Заяві за ф. №1-ПРРО, та при його застосуванні можливе залучення касира (інтернет-магазин (сайт));
  • «Стаціонарний» означає, що такий ПРРО встановлений на конкретну господарську одиницю та використовується за адресою, зазначеною в реєстраційній Заяві за ф. №1-ПРРО;
  • «Пересувний» означає, що такий ПРРО зареєстрований на конкретну господарську одиницю (наприклад автомобіль), але може використовуватися на всій території України.
  • «Каса самообслуговування» означає, що такий ПРРО встановлений на конкретну господарську одиницю та використовується за адресою, зазначеною в реєстраційній Заяві за ф. №1-ПРРО, при цьому його застосування не передбачає залучення касира (наприклад платіжний термінал).

Джерело: ДПС у Черкаській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»