• Посилання скопійовано

Гетманцев розповів про процес фіскалізації

За словами Гетманцева, в Україні з початку року на 95 тис. зросла кількість зареєстрованих РРО та ПРРО

Гетманцев розповів про процес фіскалізації

Гетманцев в своєму Telegram-каналі розповів наступне.

В Україні триває процес фіскалізації, яка є одним із елементів детінізації економіки нашої держави.

З початку року на +95 тис (+27%) зросла кількість зареєстрованих РРО та ПРРО. В свою чергу, за цей період на 66% зросла кількість РРО/ПРРО, зареєстрованих фізичними особами-підприємцями, які є платниками єдиного податку. Хорошу динаміку зростання реєстрації РРО/ПРРО (+150%) продемонстрували ризикові групи ФОП, платники ЄП. Загальна кількість РРО/ПРРО в Україні становить 446 тис.

Дякую платникам податків за високий рівень суспільної свідомості та розуміння того, що РРО – це просто та доступно. Хочу вкотре нагадати, що фіскалізація – це не про податки, це, в першу чергу, про прозорість діяльності і цивілізовані правила ведення бізнесу.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»