• Посилання скопійовано

Законопроєкт про відтермінування штрафів за РРО-порушення внесено до ВРУ!

Голова фракції «Голос» Ярослав Железняк повідомив, що законопроєкт про відтермінування штрафів для ФОП-«єдинників» у 2022 році вже внесено до Верховної Ради

Законопроєкт про відтермінування штрафів за РРО-порушення внесено до ВРУ!

Вчора багато говорилося про відтермінування штрафів за РРО-порушення. Ми про це писали тут. Тоді ж обіцялося, що скоро в ВРУ буде внесено відповідний законопроєкт. І ось він з'явився, про що повідомив у своєму Телеграм-каналі голова фракції «Голос» Ярослав Железняк. 

Як зазначено у законопроєкті змін до Закону про РРО, з 1 січня по 1 лютого штрафи за незастосування РРО скасовуються.

Також пропонується знизити штрафи в 10 разів (тобто встановити у розмірі 10% існуючого розміру штрафу) всім ФОП-«єдинникам», хто до 1 квітня встановить РРО. 

Голосування щодо нового законопроєкту, за словами Я. Железняка, планується 1 лютого 2022 року.


 

UPD 28/01/2022
На сайті ВРУ зареєстровано законопроєкт 6561 від 27.01.2022 р. про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" щодо тимчасового незастосування фінансових санкцій та встановлення понижених розмірів фінансових санкцій для платників єдиного податку. Зауважимо, що поки тексту законопроекту немає. Про це повідомимо окремо.

***

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»