• Посилання скопійовано

Держпідтримку тваринників зменшать утричі

Кабмін вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва

Держпідтримку тваринників зменшать утричі

Кабмін постановою від 04.12.2019 р. №1004 вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва), затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 р. №107.

Зокрема, передбачено зменшення зі 150 млн грн до 50 млн грн максимальної суми державної підтримки, що надається протягом одного бюджетного року СГ або сільськогосподарському товаровиробнику та пов’язаним із ним особам, за напрямами державної підтримки, передбаченими п. 4 Порядку.

Перенесено третій протягом року термін подання документів на отримання часткового відшкодування вартості будівництва та реконструкції об’єктів із зберігання та переробки зерна – було «до 5 грудня», стало «до 10 грудня».

Постанова чинна з 10 грудня 2019 року.

Автор: Анастасія Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»