• Посилання скопійовано

Мінцифри анонсувало додаток для бізнесу

Міністерство цифрової трансформації анонсувало створення додатку "Дія.Бізнес" для українських підприємців

Мінцифри анонсувало додаток для бізнесу

Міністерство цифрової трансформації анонсувало створення додатку "Дія.Бізнес" для українських підприємців. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал додатку "Дія".

"Ми прагнемо розвивати українське підприємництво. Тому створюємо зручний і корисний продукт для малого і середнього бізнесу — національну онлайн-платформу для підприємців "Дія.Бізнес", — йдеться у повідомленні.

За інформацією Мінцифри, на онлайн-платформі кожен власник малого та середнього бізнесу знайде перелік сервісів і програм підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо бізнесу.

"Це лише частина масштабного національного проекту з розвитку інноваційного підприємництва. Наступний крок — відкриття консалтингових зон для МСБ", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що додаток “Дія” ("Держава у смартфоні" — ред.) уже встановили 1,4 мільйони українців.

Джерело: УНН

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»