• Посилання скопійовано

Мінцифри запустило платформу «Дія. Бізнес»

В Україні запустили національну онлайн-платформу для бізнесменів

Мінцифри запустило платформу «Дія. Бізнес»

В Україні запустили національну онлайн-платформу для бізнесменів. Про це написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй сторінці у Facebook, - передає "РБК-Україна".

Так, за його словами, Міністерство цифрової трансформації запустило додаток "Дія.Бізнес" для українських підприємців. Наразі він працює у тестовому режимі, однак на порталі можна буде проконсультуватись з фахівцями, знайти бізнес-ідеї та подивитись кейси успішних бізнес-проектів.

"Ми запустили онлайн-платформу "Дія.Бізнес" - це частина масштабного національного проекту з розвитку підприємництва, який має також офлайн-складову - в різних регіонах України планується відкрити центри підтримки та хаби для підприємців", - поінформував глава Мінцифри.

На держпорталі, як зазначає Федоров, можна переглянути:

  • каталог бізнес-ідей зі зручними шаблонами, перелік усіх необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу через проходження тесту;
  • сервіси - онлайн-сервіси та програми підтримки для підприємців на одній сторінці;
  • довідник підприємця - на основі матеріалів профільних державних органів та провідних компаній України;
  • кейси - історії успіху простих людей, які хотіли розпочати свою власну справу;
  • консалтинг-зона - можливість консультацій із фахівцями за допомогою відеомесенджера.

"Підприємці зможуть отримувати консультації із систематизації бізнес-процесів, фінансового управління, взаємодії з державою, психології бізнесу, HR, маркетингу та продажів. Цей блок запрацює пізніше, наприкінці квітня", - додав міністр.

Нагадаємо, на минулому тижні Міністерство цифрової трансформації України анонсувало запуск національної платформи для бізнесменів - "Дiя.Бізнес".

***

Читайте також: Мінцифри анонсувало додаток для бізнесу 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»