• Посилання скопійовано

Увага! Уряд відновив виплати допомоги на дітей фізособам-«єдинникам»

Кабмін відновлює виплату допомоги на дітей для фізосіб-«єдинників» І та ІІ груп з 01.11.2020 р. по 31.12.2020 р.

Увага! Уряд відновив виплати допомоги на дітей фізособам-«єдинникам»

За інформацією відеотрансляції засідання Уряду та посту у каналі Телеграм Д. Шмигаля, затверджено постанову "Деякі питання виплати соціальної допомоги на дітей фізичним особам – підприємцям".

Поки що тексту затвердженої постанови не опубліковано.

Але за словами міністра соцполітики, проєктом акта (про нього тут) передбачено відновити виплату допомоги на дітей з 01.11.2020 р. по 31.12.2020 р. Зокрема:

  • продовжити виплату допомоги на дітей особам, які її отримували у травні-серпні 2020 року, у грудні 2020 року за листопад-грудень 2020 року без подання нової заяви та необхідних документів;
  • призначити та виплатити у листопаді та грудні 2020 року допомогу на дітей особам, які звернуться за її призначенням зі заявою та необхідними документами до 15 грудня 2020 року.

Звертаємо увагу! Така допомога почне виплачуватися тільки після набрання чинності відповідної постанови. Про це повідомимо окремо.

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»