• Посилання скопійовано

ДРС просить бізнес повідомити про перешкоди для бізнесу

Бізнес може взяти участь в онлайн-опитуванні щодо проблемних питань, які виникають у відносинах між органами влади та суб’єктами господарювання

ДРС просить бізнес повідомити про перешкоди для бізнесу

Державна регуляторна служба України пропонує підприємцям взяти участь в онлайн-опитуванні щодо проблемних питань, які виникають у відносинах між органами влади та суб’єктами господарювання.

Представники бізнесу можуть надати свої пропозиції щодо рішень органів влади та місцевого самоврядування, які потребують перегляду або скасування, а також зазначити причини для дерегуляції та можливі негативні наслідки, якщо ці акти залишатимуться чинними.

«Якщо цьогоріч ви мали проблеми з отриманням дозволів або ліцензій, вважаєте свою сферу діяльності надто зарегульованою та маєте пропозиції щодо дерегуляції та спрощення процедур – знайдіть 10 хвилин, щоб розповісти, що вас найбільше турбує у відносинах з органами влади», – звернувся до підприємців Голова ДРС Олексій Кучер.

За словами очільника Служби, після аналізу результатів опитування будуть організовані громадські обговорення для вирішення найгостріших питань між державними органами та підприємницькою спільнотою.

«Наша мета — захистити підприємців від адміністративного тиску та створити комфортні умови для ведення бізнесу в Україні», – наголосив Олексій Кучер та закликав підприємців повідомляти ДРС про перешкоди для бізнесу.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»