• Посилання скопійовано

Порядок прийому громадян Нацкомісією, що здійснює держрегулювання у сфері комунальних послуг

Постанова Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері комунальних послуг від 03.02.2012 р. №12 «Про затвердження Порядку особистого прийому громадян у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, затвердила Порядок особистого прийому громадян.

Особистий прийом громадян здійснюється головою, членами Комісії та керівником апарату лише за попереднім записом у дні та години відповідно до затвердженого Комісією графіка особистого прийому громадян. За відсутності голови, членів Комісії та керівника апарату особистий прийом громадян здійснюють уповноважені ними посадові особи.

Прийом громадян здійснюється за адресою: м. Київ, вул. Димитрова, 24, та м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26.

Попередній (не пізніше ніж за 7 днів до дня особистого прийому) запис до посадових осіб Комісії здійснюється працівниками загального відділу Управління документального забезпечення Комісії за адресою: м. Київ, вул. Димитрова, 24, каб. 406, та за телефоном (044) 2071971.

Вхід до приміщення приймальні Комісії вільний, не потребує оформлення перепустки.

Особлива увага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни та праці, інваліди, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, багатодітні сім’ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»