• Посилання скопійовано

Визначено механізм відкриття особових рахунків для оплати ж/к послуг особам, які не є власниками приміщення

Наказ Мінрегіонбуду, Мінсоцполітики, Міністерство енергетики та вугільної промисловості від 13.03.2012 р. №108/132/154 «Про затвердження Порядку тимчасового відкриття особових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг зареєстрованим у житловому приміщенні (будинку) особам, які не є власниками такого приміщення (будинку)»

Мінрегіон спільно з Мінсоцполітики та Міненерговугілля наказом від 13.03.2012 р. №108/132/154 затвердили Порядок тимчасового відкриття особових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг зареєстрованим у житловому приміщенні (будинку) особам, які не є власниками такого приміщення (будинку), яким регулюється механізм тимчасового відкриття житлово-експлуатаційними організаціями, житлово-будівельними (житловими) кооперативами, об’єднаннями співвласників багатоквартирного будинку та організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, особових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг зареєстрованим у житловому приміщенні (будинку) особам, які не є власниками такого приміщення (будинку) та щодо яких районними, районними у містах Києві і Севастополі державними адміністраціями та виконавчими органами міських і районних рад або комісіями, які ними утворюються, прийнято рішення про призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до п. 6 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 29 березня 2012 р. за №471/20784 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»