• Посилання скопійовано

Рада передала деякі адмінпослуги на місця

Верховна Рада України ухвалила закон щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування

Рада передала деякі адмінпослуги на місця

Сьогодні, 10 грудня, Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг" (законопроект №2984).

Законом внесено ряд змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізацію надання адміністративних послуг.

Зокрема, органам місцевого самоврядування (виконавчому органу сільської, селищної або міської ради, сільському голові у випадку, коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не створено) пропонується надати повноваження щодо реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, ведення відповідного реєстру територіальної громади.

Закон прийнято з поправками. Остаточний текст Закону поки не оприлюднений. 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»