• Посилання скопійовано

Кабмін розраховує на вчасне ухвалення бюджету і податкових змін

Кабінет Міністрів України розраховує, що Парламент вчасно ухвалить державний бюджет на 2017 рік та зміни до Податкового кодексу, щоб країна почала новий рік із затвердженими документами

Кабмін розраховує на вчасне ухвалення бюджету і податкових змін

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Інтер" у неділю.

"Ми вважаємо, що ці документи [проект бюджету та зміни до Податкового кодексу] є абсолютно всі збалансовані, які відповідають нашим національним інтересам і будуть позитивно впливати на економічну стабільність і розвиток. Тому жодних економічних підстав не голосувати немає. Ми розраховуємо на те, що ми консолідовано проголосуємо цей бюджет, і планово ввійдемо в 2017 рік", - заявив Володимир Гройсман.

Він зауважив, що бюджет - це фінансування статей видатків української держави: "це заробітна плата військового, лікаря, вчителя, оплата інших обов'язкових платежів, це ліки для українських громадян, це ремонти, реконструкція, модернізація української інфраструктури, місцеві бюджети, регіональний розвиток, - це ті завдання, які ми маємо виконувати".

Прем'єр-міністр підкреслив, що Уряд чесно підійшов до формування проекту бюджету та відкрито вів діалог з суспільством та Парламентом щодо бюджетного процесу.

"Це бюджет, який дасть можливість забезпечити економічне зростання, виплату підвищеної мінімальної заробітної плати і зменшувати у тому числі дефіцит Пенсійного фонду", - зауважив Володимир Гройсман.

У цьому контексті він наголосив, що політичні сили, незважаючи на політичні прапори, мають бути об'єднані для того, щоб ухвалити бюджет на 2017 рік. 

Читайте також:

Податкова реформа: законопроект №5368 прийнято за основу! 

Рада попередньо погодила зміни до ПКУ щодо ПДВ, єдиного податку, акцизу та інших податків 

Рада дала старт реформі оплати праці - прийнято закон! 

Держбюджет-2017 доопрацювали та внесли до Верховної Ради 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»