• Посилання скопійовано

Зміни до КпАП, КПК та КК зможуть вноситися тільки окремими законами: законопроекти

Нардепи пропонують вносити зміни до цих кодексів окремими законами, а не законами, положення яких між іншим передбачають внесення змін і до КУпАП, КПК та КК. Відповідні законопроекти зареєстровані у Верховній Раді

Зміни до КпАП, КПК та КК зможуть вноситися тільки окремими законами: законопроекти

23 березня 2018 року у Верховній Раді нардепи А. Кожем'якін, М. Паламарчук та В. Король зареєстрували три законопроекти:

1) 8194  «Про внесення змін до статті 1 Кримінального процесуального кодексу України»;

2) 8195 «Про внесення змін до статті 3 Кримінального кодексу України»;

3) №8196 «Про внесення змін до статті 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення»;

Законопроектами пропонується уточнити, що зміни до цих кодексів можуть вноситися виключно окремими законамиа не законами, положення яких, між іншим, передбачають внесення змін і до КУпАП, КК чи КПК.

Удосконалення процедури внесення змін до кодексів також надасть можливість виключно Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності бути головним з підготовки та опрацювання проектів законів, що стосуються внесення змін до зазначених актів.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»