• Посилання скопійовано

Збільшенню ставок експортного мита на металобрухт бути. Президент підписав Закон!

На офіційному сайті Верховної Ради України з’явилась інформація про те, що Закон №2434- VIII повернувся із підписом Президента

Збільшенню ставок експортного мита на металобрухт бути. Президент підписав Закон!

18 червня 2018 року Президент підписав Закон від 04.04.2018 р. №2434-VIII. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування. Але його ще не було опубліковано. Про прийняття Закону ми писали тут>> 

Законом №2434 вносяться зміни до п. 2 розд. ІІ  Закону №1455-VIII.

За ними терміном на 3 роки продовжено дію експортного мита на відходи та брухт чорних металів. При цьому його ставки підвищено з 30 Євро/т до 42 Євро/т. Таке підвищення пов’язане зі збільшенням вартості цієї сировини на зовнішніх ринках та відповідно втратою «обмежуючого» ефекту мита.

 

Автор: Станіслав Горбовцов

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»