• Посилання скопійовано

Змінено правила розміщення реклами на стовпах. Набрав чинності Закон

26 липня 2018 року набрав чинності Закон «Про внесення зміни до Закону України "Про рекламу" щодо використання окремих елементів благоустрою та контактної мережі при здійсненні рекламної діяльності»

Змінено правила розміщення реклами на стовпах. Набрав чинності Закон

25 липня 2018 року в «Голосі України» опубліковано Закон від 03.07.2018 р. №2484-VIII «Про внесення зміни до Закону України «Про рекламу» щодо використання окремих елементів благоустрою та контактної мережі при здійсненні рекламної діяльності».

Відповідно до тексту документу, він набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування (тобто з 26 липня 2018 року).

Закон доповнив статтю 8 Закону «Про рекламу» новою частиною 7, згідно з якою забороняється розміщення реклами та/або рекламних засобів на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні (у тому числі опорах) зовнішнього освітлення.

Нагадаємо, що цей закон був прийнятий ВРУ 3 липня 2018 року, про що ми писали тут>>

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»