• Посилання скопійовано

Як працюють ЦОП у період воєнного стану? — роз'яснення від ДФС

Прийом суб’єктів звернень у ЦОП буде здійснюватися згідно з існуючим регламентом ГУ ДФС областей, де введено воєнний стан

Як працюють ЦОП у період воєнного стану? — роз'яснення від ДФС

Податківці повідомляють, що у зв’язку із набранням чинності Закону №2630 в регіонах, де введений правовий режим воєнного стану (Вінницька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Донецька, Запорізька, Херсонська області) робота органів ДФС, зокрема, ЦОП, забезпечується відповідно ст. 9 Закону №389, а саме виключно на підставі та в межах повноважень визначених КонституцієюПодатковим та Митними кодексами та іншими законами, що регламентують роботу органів ДФС.

Прийом суб’єктів звернень у ЦОП буде здійснюватися згідно з Регламентом ГУ ДФС:

  • початок робочого дня – о 9:00;
  • перерва на обід – з 13:00 до 13:45;
  • закінчення робочого дня – о 18:00 (у п’ятницю – о 16:45).

З метою забезпечення безпеки відвідувачів та працівників, залучених до роботи в ЦОП, у разі виникнення позаштатних ситуацій та за наявності достатніх підстав, керівником ЦОП, за погодженням з координатором ЦОП, може бути прийнято рішення про тимчасову зміну графіка роботи ЦОП, про що повідомляється на регіональному субсайті та безпосередньо у ЦОП.

***

Читайте також:

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»