• Посилання скопійовано

Рада провалила закон щодо додаткової відпустки учасникам АТО

Верховна Рада України провалила у першому читанні законопроект №9400. Прийняття документу за основу підтримали лише 185 нардепів

Рада провалила закон щодо додаткової відпустки учасникам АТО

Верховна рада України провалила у першому читанні законопроект №9400 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання реалізації права на додаткову відпустку учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни". Про це оголосив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, прийняття документу за основу підтримали лише 185 парламентарів.

Крім того, за повернення документу на доопрацювання у комітет проголосували лише 188 нардепів, а за повернення суб'єкту законодавчої ініціативи - 185 депутатів ВР. Після цього Парубій оголосив про відхилення закону.

"На жаль, я змушений оголосити, що проект закону №9400 відхилений", - зазначив глава Ради.

Законом пропонувалося передбачити, що учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни має надаватися додаткова відпустка із збереженням заробітної плати тривалістю 14 календарних днів.

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»