• Посилання скопійовано

Трирічні «податкові канікули» для новостворених ФОП у сфері послуг: законопроект №2150

Законопроектом №2150 передбачається звільнити строком на три роки від оподаткування зареєстрованих безробітних осіб для здійснення ними підприємницької діяльності у сфері послуг

Трирічні «податкові канікули» для новостворених ФОП у сфері послуг: законопроект №2150

«Вісник. Офіційно про податки»

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №2150 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо надання пільг в оподаткуванні доходів, отриманих самозайнятими особами у сфері послуг».

Ціллю законопроекту є запровадження економічно стимулюючого механізму одноразового звільнення строком на три роки від оподаткування новостворюваних (зареєстрованих безробітних) самозайнятих осіб для здійснення ними підприємницької діяльності у сфері послуг після їх взяття на облік органами фіскальної служби.

Законопроект передбачає запровадження так званих податкових канікул на строк три роки для самозайнятих осіб для здійснення ними підприємницької діяльності у сфері послуг, яка має значний і нерозкритий потенціал зайнятості населення.

На думку авторів документа, це дасть можливість і реальний економічний шанс багатьом людям в Україні вийти зі скрути і змінити своє життя, забезпечувати себе і свої родини, працюючи в умовах трирічних «податкових канікул» самозайнятими особами за фахом і уподобанням у сфері послуг.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»