• Посилання скопійовано

Територіальні органи ДМС та ДПС без статусу юросіб: зареєстровано законопроект

Гончарук вніс у Раду закон про поліпшення митної та податкової політики

Територіальні органи ДМС та ДПС без статусу юросіб: зареєстровано законопроект

Кабінет міністрів України вніс у Верховну раду законопроект про внесення змін у сфері державної митної та податкової політики. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт ВР.

Проект закону був переданий до парламенту 28 жовтня. Ініціатор законопроекту №2318 «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо удосконалення структури управління у сфері державної митної та податкової політики» прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

На даний момент текст на сайті ВР немає тексту законопроекту. Повідомляється, що він переданий на розгляд керівництву парламенту.

Нагадаємо, що у Верховній раді не можуть до кінця розібратися з податковими законопроектами №1210 та №1210-1, якими передбачено внесення змін у Податковий кодекс. У профільному комітету ВР повідомили, що законопроекти зачіпають дуже широке коло питань і в такому вигляді можуть лише нашкодити українській економіці.

Також повідомлялося, що Рада внесла зміни до Митного кодексу для боротьби з контрафактними товарами. 17 жовтня в другому читанні був прийнятий законопроект №1230 «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності при переміщенні товарів через митний кордон України».

***

Читайте також: Територіальні органи ДМС та ДПС втратять статус юросіб: Уряд ухвалив законопроект

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»