• Посилання скопійовано

Зменшення орендної плати на час карантину: новий законопроект від комітета Гетманцева

Комітет ВРУ Гетманцева розробив законопроект щодо зменшення орендної плати на час карантину

Зменшення орендної плати на час карантину: новий законопроект від комітета Гетманцева

У Комітеті Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики планують розробити законопроєкт щодо зменшення орендної плати для підприємців, звівши її лише до витрат на утримання приміщень.

Про це поінформував голова профільного комітету Данило Гетманцев під час брифінгу 17 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цей пакет (законопроєктів), який ми сьогодні прийняли, – це пакет змін до податкового та фінансового законодавства. Другим пакетом, який ми плануємо розробити та прийняти найближчим часом, є пакет законопроєктів щодо саме підтримки економічної діяльності та усунення шкідливих наслідків від припинення цієї діяльності у підприємців, у тому числі й щодо питання оренди. Ми вважаємо, що на цей час (період карантину – ред.) ми повинні звільнити від орендної плати орендарів не повністю, а зменшити її до витрат на лише утримання приміщення, аби орендодавець не заробляв на цьому грошей і, відповідним чином, не переклав ці гроші на підприємця», – пояснив Гетманцев.

***

Читайте також: Форс-мажор через карантин: відповіді від ТПП

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»