• Посилання скопійовано

25 серпня ВРУ має проголосувати за підвищення мінзарплати до 5000 грн

Дмитро Разумков скликає позачергову сесію ВРУ на 25 серпня. Серед питань – голосування за законопроект №3963 про збільшення мінзарплати з 1 вересня

25 серпня ВРУ має проголосувати за підвищення мінзарплати до 5000 грн

19 серпня спікер ВРУ Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії на 25 серпня. Позачергове засідання розпочнеться об 11:00.

На позачерговій сесії, зокрема, розглянуть законопроект №3963 щодо змін Державного бюджету на 2020 рік. Його 6 серпня подав до ВРУ Президент. Про це ми писали тут

За законопроектом №3963 з 1 вересня 2020 року мінімальна зарплата має становити:

  • у місячному розмірі – 5000 грн (зараз 4723 гривні);
  • у погодинному розмірі – 29,2 грн (зараз 28,31 гривні).

***

Читайте також: 

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»