• Посилання скопійовано

ДРС направила пропозиції бізнесу щодо змін законодавства до Уряду

Узагальнені матеріали щодо запропонованих змін до законодавчих та відомчих нормативних документів ДРС спрямувала до Кабінету Міністрів України для подальшої роботи

ДРС направила пропозиції бізнесу щодо змін законодавства до Уряду

Державна регуляторна служба України на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 27.07.2020 р. №31534/1/1-20 зібрала інформацію від представників бізнесу щодо переліку тих законодавчих актів чи їх складових норм, що не відповідають та/або прямо суперечать політиці дерегуляції державного економічного управління та які варто переглянути.

В той же час, на адресу ДРС надійшли пропозиції щодо змін відомчих нормативних документів, які також на думку кореспондентів  не відповідають та/або прямо суперечать політиці дерегуляції державного економічного управління та які варто переглянути (привести у відповідність).

ДРС в ініціативному порядку запропонувала прийняти участь усіх зацікавлених осіб у публічних обговореннях запропонованих змін до законодавчих (Додаток №1) та відомчих нормативних документів (Додаток №2).

Понад 25 пропозицій надійшло щодо змін до Податкового Кодексу України, понад 20 пропозицій щодо змін до Митного Кодексу України, також надійшли пропозиції щодо змін деяких норм Цивільного та Господарського Кодексів України, Кодексу Цивільного захисту України, Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».

Також надійшли пропозиції щодо змін (приведення у відповідність) або скасування досить великої кількості відомчих нормативних документів.

За результатом публічних обговорень узагальнені матеріали щодо запропонованих змін до законодавчих та відомчих нормативних документів ДРС спрямувала до Кабінету Міністрів України для подальшої роботи.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»