• Посилання скопійовано

Зеленський підписав закон щодо зменшення строку оприлюднення рішень місцевої влади

Президент підписав закон щодо зменшення строку оприлюднення проектів нормативно-правових актів і рішень органів місцевого самоврядування

Зеленський підписав закон щодо зменшення строку оприлюднення рішень місцевої влади

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» № 890-ІХ щодо зменшення строку оприлюднення проектів нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування», який Верховна Рада ухвалила 15 вересня 2020 року.

Документ спрямований на вдосконалення положень Закону України «Про доступ до публічної інформації» з метою оптимізації роботи органів представницької влади, надання суспільству якісної, оперативної інформації для забезпечення більш швидкої та ефективної реалізації прав та інтересів територіальних громад сіл, селищ і міст.

Згідно з законом, проекти нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування, розроблені відповідними розпорядниками, оприлюднюються ними не пізніш як за 10 робочих днів до дати їхнього розгляду з метою ухвалення замість 20 робочих днів.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»