• Посилання скопійовано

Комітет з аграрної політики рекомендує прийняти в цілому введення державного агрореєстру

Комітет з питань аграрної політики рекомендує прийняти в цілому законопроєкт щодо функціонування Держаграрного реєстру

Комітет з аграрної політики рекомендує прийняти в цілому введення державного агрореєстру

Комітет з питань аграрної та земельної політики рекомендує Верховній Раді прийняти в цілому законопроєкт щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільгосппродукції

Засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики відбулось у середу, 30 вересня.

Члени Комітету розглянули у другому читанні проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів Україні щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції» (№3295), направлений на удосконалення функціонування системи державної підтримки сільського господарства, усунення адміністративних перепон та витрат для сільськогосподарських товаровиробників при отриманні державної допомоги.

За підсумками обговорення Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти законопроєкт в другому читанні та в цілому як Закон у редакції Комітету.

У першому читанні був розглянутий доопрацьований проєкт Закону «Про внесення змін до прикінцевих положень Закону України «Про безпечність та гігієну кормів» з метою стабілізації ринку кормів» (№3672).

Законопроєктом пропонується внести зміни до Закону України «Про безпечність та гігієну кормів», які дозволять використання кормових добавок у виробництві кормів, а також ввезення на митну територію України і обіг кормових добавок і кормів, виготовлених із використанням кормових добавок, якщо такі кормові добавки зареєстровані (дозволені) в Європейському Союзі.

Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти проєкт Закону за основу та в цілому.

Народні депутати розглянули у першому читанні проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про державний кордон України, поданий Кабінетом Міністрів України» (№3987), яким пропонується внести зміни до Закону «Про Державний земельний кадастр» щодо визначення складу відомостей Державного земельного кадастру про державний кордон України, а також підстав та порядку їх внесення до Державного земельного кадастру. Також пропонується внести зміни Закону «Про землеустрій» щодо обов’язковості землеустрою та документації із землеустрою.

Комітет рекомендує Верховній Раді прийняти проєкт Закону за основу.

Також Комітет підтримав пропозиції до проєкту Закону «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (№4000).

Народні депутати затвердили розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на жовтень 2020 року.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»