• Посилання скопійовано

Рада не дозволила підприємницьку діяльність без дозволу пожежників

Верховна Рада відмовилася дозволити здійснення підприємницької діяльності без отримання відповідного дозволу органів пожежній безпеці

За прийняття загалом відповідного законопроекту №10529-1 2 жовтня проголосували 5 депутатів при 226 мінімально необхідних.
Відхиленим законопроектом пропонувалося запровадити порядок, згідно з яким початок підприємницької діяльності або початок використання об'єктів нерухомості мав би здійснюватися на підставі зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази до вимог законодавства з питань пожежної безпеки.
Крім того, пропонувалося віднести до компетенції адміністративних судів функцію з прийняття рішення про часткове або повне зупинення роботи підприємства у разі створення його діяльністю загрози життю і здоров'ю людей.
Нагадаємо, на початку вересня у першому читанні Верховна Рада ухвалила законопроект «Про внесення змін до деяких законів України» щодо спрощення певних механізмів при відкритті бізнесу підприємцем.

Джерело: «Українські Новини»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»