• Посилання скопійовано

Діє закон про скасування низки дозвільних документів

Держпідприємництво нагадало, що 26 квітня 2014 року набрав чинності Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру"

Діє закон про скасування низки дозвільних документів

Держпідприємництво нагадало, що 9 квітня 2014 року прийнято Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру", який 26.04.2014 набрав чинності. Законом скасовано:

- 59 документів дозвільного характеру, що були включені до Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності;

- 27 документів дозвільного характеру, які не входили до Переліку, але необхідність їх отримання встановлена спеціальними законами (шляхом виключення відповідних норм з відповідних законів).

Найбільша кількість документів дозвільного характеру скасовується у сфері управління Мінагрополітики та органів державної влади у їх підпорядкуванні (Держветфітослужба, Держсільгоспінспекція, Держлісагентство, Держрибагентство, Держземагентство).

На сьогодні в Переліку залишається 84 дозвільних документа.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»