• Посилання скопійовано

Отримати ліцензію перевізники зможуть через відділення поштового зв’язку

Підписано меморандум про співробітництво між Державною службою з безпеки на транспорті та ДППЗ «Укрпошта»

Отримати ліцензію перевізники зможуть через відділення поштового зв’язку

Про це на Урядовому порталі повідомив Міністр інфраструктури. Зокрема він пояснив, що відтепер перевізники зможуть зекономити свій час та кошти, оскільки вже не потрібно в обов’язковому порядку прямувати до Києва для отримання ліцензії в Укртрансбезпеки – таку послугу надаватимуть відділення поштового зв’язку.

«Люди зможуть прийти до працівника відділення Укрпошти, у своєму рідному місті, передати увесь пакет документів на отримання тієї чи іншої ліцензії, тієї чи іншої адміністративної послуги. Укрпошта відправить ці документи до Укртрансбезпеки і у визначені законодавством терміни буде надана така послуга, і перевізник або отримувач адмінпослуги може або в Укрпошті забрати документи, або якщо дуже хочеться, то може приїхати до Києва і отримати їх в офісі Укртрансбезпеки. При цьому буде єдиний платіж за доставку», - сказав Андрій Пивоварський, додавши, що «це допоможе не тільки перевізникам і Укртрансбезпеки - це допоможе також Укрпошті збільшити свої доходи в рамках визначених тарифів».

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»