• Посилання скопійовано

Уточнено перелік органів ліцензування

Органом ліцензування господарської діяльності з ветеринарної практики тепер є Держпродспоживслужба, а не Держветфітослужба як раніше

Уточнено перелік органів ліцензування

Кабмін прийняв постанову від 08.06.2016 р. №360 «Про внесення зміни до пункту 16 переліку органів ліцензування», якою визначив Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів органом ліцензування провадження господарської діяльності з ветеринарної практики.  

Нагадаємо, що раніше органом ліцензування такої господарської діяльності була Держветфітослужба. У зв'язку зі створенням Держпродспоживслужби і початком виконання нею своїх функцій і повноважень, Держветфітослужба України припинила свою діяльність. Докладніше >>

На думку Кабміну, прийняття постанови дозволить впорядкувати систему державного регулювання процедури здійснення ліцензування господарської діяльності в сфері ветеринарної медицини.  

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»