• Посилання скопійовано

Легалізувати таксі планується завдяки дешевим ліцензіям

Згідно з проектом вартість ліцензії буде 150 грн

Легалізувати таксі планується завдяки дешевим ліцензіям

Текст законопроекта о такси согласовали в Министерстве инфраструктуры во время совещания с народными депутатами, профсоюзами и участниками рынка. Как заявил Министр инфраструктуры Владимир Омелян, законопроект должен быть проголосован в парламенте в рамках «дня инфраструктуры».

Главная цель законопроекта - мотивировать таксистов работать легально. В частности, предполагается упрощение доступа на рынок путем децентрализации получения лицензии. Ожидается, что передача на места такого права уменьшит стоимость лицензии в 10 раз, ее получение будет стоить 150 грн, что сделает ее доступной.

Кроме того, планируется внедрение целого ряда преференций для перевозчиков - например, по использованию полос общественного транспорта, мест стоянок такси, а также по рекламе такси.

Среди целей проекта также легализация информационно-диспетчерских служб, но в то же время и усиления контроля за ними.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»