• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Порядку надання спецдозволів на користування надрами

Скорочено перелік підстав для відмови у наданні дозволу, продовженні строку дії дозволу, внесенні змін до дозволу та переоформленні дозволу

Внесено зміни до Порядку надання спецдозволів на користування надрами

Кабмін постановою від 04.07.2017 р. № 519  вніс зміни до Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, згідно з якими, зокрема, скорочено перелік підстав для відмови у наданні дозволу, продовженні строку дії дозволу, внесенні змін до дозволу та переоформленні дозволу.

Так, із Порядку виключено таку підставу для відмови, як невиконання програми робіт на ділянках надр, на користування якими заявнику вже надано дозвіл, виявлення порушень правил користування надрами на таких ділянках, що зафіксовано в актах перевірок, приписах або розпорядженнях відповідних органів у сфері надрокористування.

Постанова набрала чинності 20 липня 2017 року у зв'язку з її опублікуванням в "Урядовому кур'єрі" від 20.07.2017 р. №133.

Читайте також: Порядок надання спецдозволів на користування надрами зазнав змін 

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»