• Посилання скопійовано

Оновлено порядок проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на радіочастотні ресурси

Порядок визначає процедуру підготовки та проведення НКРЗІ конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України

Оновлено порядок проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на радіочастотні ресурси

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації рішенням від 30.05.2017 р. №281:

Порядок визначає процедуру підготовки та проведення НКРЗІ конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України.

Зокрема, передбачено: якщо заявлена потреба в радіочастотному ресурсі України перевищує його фактичну наявність, смуги, номінали радіочастот (далі - Смуга) надаються в користування виключно із застосуванням процедури Конкурсу.

Предметом Конкурсу є право на отримання ліцензії на користування Смугою у визначених регіонах. Умови користування Смугою, яка виставлена на Конкурс, визначаються умовами Конкурсу, що затверджуються НКРЗІ.

Конкурс проводиться за кожним лотом окремо. З метою зменшення часу на проведення Конкурсу та спрощення його процедур за рішенням НКРЗІ дозволяється одночасно виконувати та оформляти одним протоколом процедури кількох Конкурсів.

Конкурс проводиться на підставі рішення НКРЗІ, яка організовує та забезпечує його проведення.

Рішення про проведення Конкурсу НКРЗІ приймає залежно від ринкової привабливості Смуги, яку планується для ліцензування, особливостей відповідної радіотехнології або радіотехнологій та насиченості ринку послугами, які планується надавати з використанням цієї Смуги.

Це рішення набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»