• Посилання скопійовано

Спрощено процедуру видачі спеціальних дозволів на водокористування

Кабмін ухвалив низку змін з питань видачі дозволів на спеціальне водокористування, зокрема спростив порядок оформлення права на здійснення спеціального водокористування

Спрощено процедуру видачі спеціальних дозволів на водокористування

13 грудня Кабмін ухвалив низку змін щодо питань видачі дозволів на спеціальне водокористування, зокрема спростив порядок оформлення права на здійснення спеціального водокористування та встановлення гранично допустимого викиду забруднюючих речовин у складі стічних вод, - про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Мінекології.

«З цією метою внесено та узгоджено Порядок видачі дозволів на спецводокористуваннняПоложення про Державне агентство водних ресурсів щодо врегулювання порядку видачі таких дозволів, а також Порядок розроблення і затвердження нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин та перелік забруднюючих речовин, скидання яких нормується», - йдеться у повідомленні.

***

Нагадаємо, що 7 лютого Верховна Рада підтримала в цілому законопроект №3323 «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру (за спеціальне водокористування)». Ми про це писали писали тут>

Джерело: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»