• Посилання скопійовано

Оформлюєте в ДФС ліцензію на алкоголь: чи потрібна довідка щодо РРО?

Окремо довідку щодо реєстрацію РРО у місці торгівлі отримувати та надавати в ДФС не потрібно

Оформлюєте в ДФС ліцензію на алкоголь: чи потрібна довідка щодо РРО?

ДФС у Луганській області повідомила, що відповідно до Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додається довідка органу доходів і зборів про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі.

Враховуючи, що управління (відділи) контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС в областях мають інформацію про зареєстровані електронні контрольно-касові апарати (книги обліку розрахункових операцій), зазначена довідка не видається суб’єкту господарювання в органі ДФС.

Довідка про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі, оформлюється уповноваженими особами управлінь (відділів) контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС засобами Інформаційної системи ДФС та долучається до заяви на отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, поданої суб’єктом господарювання.

Джерело: ДФС у Луганській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»