• Посилання скопійовано

Введення ліцензування зберігання палива можуть перенести

19 червня на засіданні Кабміну прем'єр-міністр Володимир Гройсман висловився за перенесення строків введення ліцензування зберігання палива, яке має набрати чинності з 1 липня. Але все залежить від рішення ВРУ

Введення ліцензування зберігання палива можуть перенести

Економічна правда розповідає, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів 19 червня висловив думку, що бізнес в Україні, особливо малий, не готовий до введення ліцензування зберігання палива, яке має набути чинності з 1 липня.

Він зазначив, що «найменші господарства починають займатися ліцензіями на зберігання палива», назваши це «колосальною дурницею».

«Ми просили, щоб парламент переніс це, але поки що парламент займається іншими питаннями. Можливо, ми встигнемо до 1 липня ще раз попросити їх», – сказав Гройсман.

Він підкреслив, що, на його думку, цей закон покликаний не полегшити, а зробити важчим життя людей.

Нагадаємо, що з 1 липня набувають чинності зміни, внесені Законом України №2628-VIII, які, зокрема, стосуються аграріїв у частині зберігання агропідприємствами пального.

Так, за відсутність ліцензії на зберігання палива аграріїв можуть оштрафувати на півмільйона гривень.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»