• Посилання скопійовано

Рада скасувала ліцензії операторам телекомунікацій

Нардепи ухвалили у другому читанні та в цілому законопроект, яким скорочується перелік видів діяльності, які потребують ліцензування

Рада скасувала ліцензії операторам телекомунікацій

Сьогодні, 18 вересня, на ранковому засіданні Ради ухвалено у другому читанні та в цілому законопроект №1050 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню». За документ проголосували 349 нардепів.

Як ми розповідали раніше, цим проектом Закону пропонувалося внести зміни до:

  • Закону про ліцензування в частині виключення з переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, діяльності у сфері телекомунікацій, 
  • Закону про телекомунікації в частині заміни ліцензування видів діяльності у сфері телекомунікації на надання повідомлення суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій, про початок провадження діяльності.

Як повідомляє прес-служба ВРУ, заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко, представляючи законопроект зазначив, що він дозволить спростити роботу галузі телекомунікації.

Водночас зверніть увагу, що Комітет розглянув 16 правок із яких врахував 13 і одну – редакційно. Поки що остаточного тексту закону не оприлюднено, тож що саме змінили - невідомо. Після підписання Закону Президентом та офіційного опублікування напишемо про ці зміни детальніше.

За текстом законопроекту, цей Закон набере чинності через шість місяців з дня його опублікування.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»