• Посилання скопійовано

На який строк видається ліцензія на торгівлю алкоголем і тютюном?

Податківці нагадали, що термін дії ліцензії на торгівлю алкоголем і тютюновими виробами становить 1 рік

На який строк видається ліцензія на торгівлю алкоголем і тютюном?

ДПС у Луганській області нагадала, що ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами видаються уповноваженими Кабінетом Міністрів України органами виконавчої влади в містах, районах, районах у містах Києві та Севастополі за місцем торгівлі суб’єкта господарювання терміном на один рік. Ліцензії підлягають обов’язковій реєстрації в органі Державної фіскальної служби, а у сільській місцевості – в органах місцевого самоврядування за місцем торгівлі суб’єкта господарювання.

Такі норми визначені ст. 15 Закону України від 19.12.1995 р. №481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» із змінами та доповненнями.

Джерело: ДПС у Луганській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»