• Посилання скопійовано

На час війни скасована необхідність отримання дозволів. Замість них – декларування

Право на провадження господарської діяльності може набуватися СГ на підставі безоплатного подання до органів ліцензування, дозвільних органів декларації про провадження діяльності без отримання дозвільних документів

На час війни скасована необхідність отримання дозволів. Замість них – декларування

Державна регуляторна служба повідомляє, набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 року № 314» від 3 травня 2022 року № 535.

Змінами до постанови встановлено, що у період воєнного стану  та протягом трьох місяців з дня його припинення чи скасування право на провадження господарської діяльності може набуватися суб’єктами господарювання на підставі безоплатного подання до органів ліцензування, дозвільних органів декларації про провадження господарської діяльності без отримання дозвільних документів (документів дозвільного характеру, ліцензій).

Перелік сфер, для яких необхідна лише деклараці.

Сфери діяльності, де все ж таки необхідно отримувати:

***

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»