• Посилання скопійовано

Кого із сільгоспвиробників забезпечать основними фондами на умовах фінансового лізингу в першу чергу

Наказ Мінагрополітики від 14.08.2012 р. №504 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу»

Мінагрополітики Наказом від 14.08.2012 р. №504 затвердило Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу.
Положення визначає порядок організації та діяльності конкурсної комісії з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу, яка утворюється при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.
Головним завданням Комісії є визначення за результатами проведеного конкурсного відбору переліку вітчизняної сільськогосподарської техніки та обладнання, племінних нетелей та корів, закупівля яких фінансується за рахунок коштів державного бюджету на умовах фінансового лізингу через державне підприємство «Спецагролізинг», та граничних цін на них.
Комісія діє у складі не менше 5 осіб, до складу якої входять заступник Мінагрополітики, який її очолює, та керівники структурних підрозділів Мінагрополітики. Для участі в роботі Комісії можуть залучатися (за згодою) керівники галузевих наукових установ та представники громадських організацій агропромислового комплексу.
Для участі у конкурсі з визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу заводами-виробниками техніки, суб'єктами племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови, подаються до Комісії заявки за встановленою формою (додаток 1 до Положення).
Суб'єктами племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови, до заяви додаються документи за переліком, наведеним у додатку 2 до цього Положення.
Оголошення про початок приймання документів розміщується на веб-сайті Мінагрополітики України (www.minagro.gov.ua) не пізніше ніж за місяць до початку нового бюджетного року.
Рішення Комісії приймаються на її засіданнях у присутності не менше ніж двох третин її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівної кількості голосів голос головуючого на засіданні є ухвальним.
Рішення оформляється протоколом, який підписується всіма членами, присутніми на засіданні.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»